Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΜΙΣΗΣΑΝ

ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ


Σ'αυτές τις λέξεις κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ποτέ κανείς δεν δοξάστηκε γιατί έκανε πολλά χρήματα , αλλά αυτός που δοξάστηκε έκανε ταυτόχρονα και πολλά χρήματα . Για παράδειγμα το face book. Το face book δεν ζητά χρήματα από κανένα για να εγγραφεί. Κι όμως το χρήμα ρέει σε μεγάλη ποσότητα. Γιατί; Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό ; Απλά έγινε χρήσιμο σε πολλούς ανθρώπους. Εδωσε πρόσθετη αξία.

Η ανιδιοτέλεια του σκοπού και το δόσιμο πάντοτε φέρνει τα καλλίτερα αποτελέσματα.

Ο συμπαντικός νόμος του δίνω και παίρνω λειτουργεί παντού. Μια παροιμία μας λέει: "Κάνε το καλό και ρίχτο στο γυιαλό " . Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να πάρεις από αυτόν που του έδωσες, ο κοσμικός νόμος θα σε φροντίσει. Κάποιος άλλος θα σου δώσει και μάλιστα πολύ περισσότερα απο αυτά που έδωσες.

Το εμπόριο, το χρηματιστήριο, τα τυχερά παιγχνίδια, ο τζόγος κ.λ.π χρησιμοποιούν κατά κόρον, αυτό τον νόμο και πάντοτε πετυχαίνει.

Χρειάζεται όμως προσοχή στη χρήση αυτού του νόμου, γιατί αν τον χρησιμοποιήσεις μόνο για την "παρτάρα σου" τότε θα πετύχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Εννοώ ότι δεν τα στοιβάζεις σε μια τράπεζα απλά για να έχεις χρήματα, αλλά τα χρησιμοποιείς για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου.
Το χρήμα ποτέ δεν θα σου λέιψει όταν καταλάβεις τους νόμους του. Ενας απο τους νόμους λέει: " Τα χρήματα που θα σου έρχονται πρέπει να είναι στις ίδιες ποσότητες με τα χρήματα που θα δίνεις." Τότε η ροή δεν σταματά. Ή ροή του χρήματος είναι σαν ένα ποτάμι που οδηγείται σε ένα υδατοφράκτη.

Οταν τον κλείσεις και δεν αφήνεις το νερό να φεύγει, θα λιμνάσει μέχρι που θα πλημμυρίσει και θα σπάσει το φράγμα και θα χαθεί όλο. Αν πάλι το αφήνεις να φεύγει χωρίς έλεγχο στον αποταμιευτήρα τότε πάλι θα το χάσεις .

"Οσο περισσότερα δίνω τόσα περισσότερα παίρνω"